Santa Maria (the right stuff)
Det var något som hände. Över en natt hade landets alla pizzerior blivit mexikanska. Det luktade tacos och jalapeños från varje ventil och man sa en Azteka tack. Det var gott och så och egentligen inte alls dumt eller skumt förrän nu. För nu: Hur gick det till egentligen? Den där mexikanska revolutionen. Den skedde ju inte bara av sig själv. Den var aktiv och stor och slug och beräknande och cynisk och enkel och dold och genial. Och jag är den på spåren.
2 kommentarer:
Klockan 28/4/09 11:48 , Unknown sa...
capricciosa med fetaost ftw!
Klockan 11/5/09 01:44 , Filip sa...
Vissa pizzerior nöjer sig inte med att servera nån mexikansk-inspirerad Azteka-pizza, utan har tagit konceptet ett steg längre genom att också erbjuda mer traditionell texmex-mat. Det senare är något jag vill avråda alla från att testa. Tanken må vara god, och nybyggarandan hyllas, men av slutresultatet att döma så bör det ha stannat vid en rolig idé på pizzaspånarmötena.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida