Blaskagg

"Tänkte länge att den hette just Blaskagg. Alltså en blaskig variant av agg. Ett förstrött hat. Som en livsstil."

söndag, september 16, 2007

Uppror

Ett maskinskrivet papper ligger i landställets brevlåda på lördagens morgon. "EN VIKTIG UPPLYSNING TILL ER 2007” är rubriken. Ett A4, fullskrivet i mycket litet typsnitt. Författaren stavar censur med två c. I övrigt är jag lite imponerad.

Det börjar såhär: "Sveriges riksdag voterade efter hets in en pistolbeväpnad cencur i sverige 1995 som avväpnades 2002 från skjutvapen men den är kvar för att en statskuppsutredning som tillsattes första gången 1996 för att en del polischefer ville ta bort den cencuren och då sa utredarmajoriteten ta bort cencuren med skott i deras armar och ben att skjuta bort den men det slutade med ett fruktansvärt blodbad i polishuset på kungsholmen i stockholm 1996, ett antal av dom som hade infört cencuren i sveriges riksdag och ett antal mutade domare i högsta domstolen gav cencuren en order om att slå ut det avsättningsförsöket av cencuren och av dom som hade voterat in den cencuren, över hundra polismän sköts och det tigs ner av censuren."

Det slutar såhär: "Det är folkrättens piskregler som gäller till dom som vill piska ut dom som voterade in den cencuren i sveriges riksdag, majoriteten i sveriges riksdag blev psykopater av olika sorter på grund av allt dödande av folk som pågick bakom cencuren fram till 2002, en del riksdagsmän sköt själva ihjäl folk som folkhälsominister Maria Larsson bland annat, socialminister Göran Hägglund är en slibbpsykopat som deltog i dödandet av folk, dom struntar fullständigt i er framtida ekonomi. majoriteten är även paranoida galningar i sveriges riksdag. dom är mentalsjuka på flera olika sätt"

Jag sätter mig här och väntar på Säpo nu.

5 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida