Blaskagg

"Tänkte länge att den hette just Blaskagg. Alltså en blaskig variant av agg. Ett förstrött hat. Som en livsstil."

fredag, april 18, 2008

Stackars stackars Nate

Nu är det tokroligt, det kan vi enkelt slå fast. Nu ska man skratta, i sju sekunder ska man skratta för det är tokrolig clownmusik i bakgrunden. Och hej nu dök en distad gitarr upp, vi kan lätt förstå att han är cool, huvudpersonen, går inte att ta miste på det, i fem sekunder är det distad gitarr och coolness. Nu blev det lite sorgligt, kanske romantiskt också, det hör vi på stråkarna. Det är tårar i ögonvrån och klapp på kinden i åtta sekunder, och sedan är det boing tokroligt igen, rapapapa i tja, säg nio sekunder då, och sedan hallå hallå nu är han frustrerad, huvudpersonen, det förstår vi eftersom han stampar i marken men framför allt för någon bakom kulisserna drar med vänsterhanden längs med hela greppbrädan.

3 kommentarer:

  • Klockan 18/4/08 16:51 , Anonymous Anonym sa...

    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

     
  • Klockan 19/4/08 13:14 , Blogger AmöbaBoy sa...

    "Congratulations" kommer verkligen helt fantastiskt vältajmat här ovan. "Jag gillar din blogg - grattis!", liksom.

    Även kul med två olika smileys med samma innebörd i två meningar efter varandra. Man borde fan införa licens för tangentbord.

     
  • Klockan 19/4/08 18:02 , Blogger Did you give the world some love today, babe sa...

    Eller en spamlicens. Om du nu ändå ska spamma, gör det korrekt liksom.

     

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida