Blaskagg

"Tänkte länge att den hette just Blaskagg. Alltså en blaskig variant av agg. Ett förstrött hat. Som en livsstil."

söndag, juni 24, 2007

Lär dig sommar-medda.

Regnig midsommar på nya landstället. Regnig och ruskig. Solglasögon och klippor bytta mot yatzy och eld i öppen spis och gamla Amelia-tidningar. Försök vara positiv, det är ändå mysigt med eld i öppen spis. Försök vara negativ, Amelia är Sveriges mest personlighetskluvna tidskrift. Det är visserligen någon annan som sagt det, jag kommer inte ihåg vem, men det är likväl sant. Amelia har verkligen en kluven personlighet.

s.1 Du duger som du är!
s.2 Du duger INTE som du är.
s.3 Du duger som du är!
s.4 Du duger INTE som du är.

Avskyr det men kan ändå inte låta tidningarna ligga. Jag är den förbipasserande och Amelia är trafikolyckan. Efter sillen. Amelia. På toaletten. Amelia. Nubbe? Nej, Amelia.

Slutresultat midsommarhelgen: Två silluncher, ett boulespel, ett frånsomnat kubbspel, tre vinglas på gräsmattan, tre allsjungna weezer-låtar och femton andra icke-weezer-låtar, ingen dans runt stången, en köpt lott, inga vunna priser, fyra partin yatzy och sju, jag säger sju genomlästa Amelia. Oh, och runt ettusen mördade mördarsniglar.

4 kommentarer:

  • Klockan 24/6/07 23:05 , Blogger AmöbaBoy sa...

    Hur hur hur mördade ni dem? Jag frågar eftersom jag har starka minnen från konstiga sätt mina föräldrar dödade djur när vi bodde i villa. Bin, sniglar och så. Berättar nån gång.

    Drar till Borlänge på tisdag, wii!

     
  • Klockan 25/6/07 09:18 , Blogger blaskagg sa...

    Först saltade vi på dem. Det bubblade och sprakade och de vred sig i våndor. Sen fick vi höra att det var djurplågeri. Så då klippte vi itu dem istället.

     
  • Klockan 26/6/07 09:17 , Blogger AmöbaBoy sa...

    Vi brukade använda öl. Det kan de inte motstå.

    Du har inte hört om pappa och getingarna?

     
  • Klockan 26/6/07 09:59 , Blogger blaskagg sa...

    Skriv en blogg om pappa och getingarna.

     

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida